Kesintinin uygulanacağı ilçe ve mahalleler ekte belirtilmektedir.

Bekilli ilçesi, Yeni mahalle: akkent yolu ve çevresi ile sağlık caddesi, yağcı, hastane, şirin, özcan sokak ve bağlı ara sokaklar ile özel trafolu müşteriler. 27 Ocak tarihinde 10:00 ile 15:00 saatleri arasında Yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacaktır.
 

Acıpayam ilçesi, Çamlık mahallesi ile hürriyet caddesinin bir kısmı, öğretmen evleri sokak ve bağlı ara sokaklar. 27 Ocak tarihinde 10:00 ile 14:00 saatleri arasında Yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacaktır. 
 

Honaz ilçesi,  Aşağı dağdere, yukarı dağdere, akbaş, sapaca mahallelerinin tamamı ile özel trafolu müşteriler.(çetin inşaat, bulut petrol, berkın petrol, deski kocabaş, akbaş, yukarı dağdere, kaklık içme suları) 27 Ocak tarihinde 12:00 ile 15:00 saatleri arasında  Arıza onarım ve bakım nedeniyle elektrik kesintisi yapılacaktır.   
 

Honaz ilçesi, Kocabaş mahallesinde bulunan özel trafolu müşteriler. Pamuk mermer, enerya gaz, kömürcüoğlu ges, çobanoğlu mermer, nasip mermer, karakurt mermer, tavas mermer, tuna mermer, alyans mermer, çakır kereste, denizli prefabrik, özyıldız mermer, a 101 depo, oktaş mermer, lima mermer, holim mermer, haymer mermer, solemer mermer, teknik maden, sky mermer, pamuk mermer, akınlı mermer, dursun mermer, öztaş mermer, star stone mermer, alson mermer. 28 Ocak tarihinde 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacaktır. 
 

Merkezefendi ilçesi, İlbade mahallesi hüdai oral, alparslan, fabrikalar caddelerinin tamamı ve bağlı ara sokaklar  28 Ocak tarihinde 09:30 ile 14:30 saatleri arasında Yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacaktır. 
 

Acıpayam ilçesi, Sanayi bulvarı, bademkent çevresi, sanayi içi, faruk asal caddesi, çamlarbaşı caddesi ve bağlı ara sokaklar. 28 Ocak tarihinde 10:00 ile 15:00 saatleri arasında Yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacaktır.
 

Sarayköy ilçesi, Köprübaşı, tosunlar, ahmetli ve tepeköy mahallelerinin tamamı ve özel trafolu müşteriler. 28 Ocak tarihinde 10:00 ile 15:00 saatleri arasında Yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacaktır.
 

Çivril ilçesi,  Kızılcasöğüt mahallesinin tamamı. 28 Ocak tarihinde 10:00 ile 15:00 saatleri arasında Yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacaktır.
 

Merkezefendi ilçesi, Sümer, muratdede, ilbade, saraylar mahallelerinin tamamı ve özel trafolu müşteriler ile sümerpark evleri ve final okulları. 28 Ocak tarihinde 10:00 ile 15:00 saatleri arasında Yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacaktır.
 

Pamukkale ilçesi, 15 mayıs, topraklık, pelitlibağ mahallelerinin tamamı ve özel trafolu müşteriler 28 Ocak tarihinde 10:00 ile 15:00 saatleri arasında Yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacaktır.