İlk olarak Bakırlı Hacı Ali Uslu Camii’ne giden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle verilen hayır yemeğine katıldı. MERTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Mazıoğlu da Başkan Subaşıoğlu’na eşlik etti.

 Burada tek tek vatandaşlarla tokalaşan Başkan Subaşıoğlu, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi, tek tek not aldı ve sorunların en kısa zaman içinde çözüleceğini söyledi.

Ardından Hacı Osman Nuri Kepenekoğlu Camii’ne geçen Başkan Muhammet Subaşıoğlu, burada Cuma Namazı kıldıktan sonra vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Başkan Subaşıoğlu, cami ziyaretlerinin ardından son olarak İşadamı Yüksel Balki’nin yeni gayrimenkul şirketinin açılışını yaptı. Yeni iş yerinin Denizli’ye yararlar getirmesini dileyen Başkan Subaşıoğlu, İşadamı Yüksel Balki’ye yeni işinde başarılar diledi.


Ziyaretleri değerlendiren Başkan Muhammet Subaşıoğlu, “Bizler Merkezefendililerle her fırsatta bir araya gelmeye, onların istek ve önerilerini yerinde dinlemeye gayret ediyoruz. Vatandaşların yaşamını  kolaylaştırmak ve fiziki çalışma koşullarının iyileştirilmesi için her zaman destek vermeye devam edeceğiz” dedi.