Denizli'de alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde kaldırımların tam araç parkı için müsait ölçüde yapılmış olması, kaldırımdan yürüme alışkanlığını bir türlü değiştirememiş vatandaşlarımızı, araç yolundan yürümeye alıştırdı. Vatandaşın, kaldırımların araçlarla kapatılmış olmasından dolayı şikayetinin yanısıra araç sahipleri de yeterince park yeri bulamamaktan şikayetçi.
 
Yollara taşların döşenmesiyle güzel bir havaya giren Denizli'nin ara sokakları, yapılan inşaatlar ve tadilatlar nedeniyle taşların sökülüp bir kenara konulması, daha sonra yolun eski haline döndürülmemesi vatandaşın, araç sürücülerinin tepkisini çekiyor.

Şüphesiz bir çok yerde karşımıza çıkan bu çirkinliklerden bir tanesi de Merkezefendi Belediyesi, Sırakapılar Mahallesi 1534 sokakta vatandaşın göz zevkini bozmakta. 4 ay önce başlanan inşaat tarafından söküldüğü belirtilen taşların bir daha eski haline getirilmediği belirtildi. Yolun ortasından çıkarılıp kenara konulan taşların ne zaman eski yerlerine yerleştirileceği merak ediliyor. "Vatandaş inşaatını bitiriyor, yol bir türlü eski haline gelmiyor, bu yolları kim denetliyor, trafikte seyreden araçlar buranın çukur olduğunu bilmiyor, aynı hızla geçmeye çalışıyor. Günde kaç araç zarar görüyor belli değil, bir ara kum dolduruldu, kum çuvalı yerleştirildi, fakat bir türlü yol randıman vermedi. Halbuki yol kenarındaki taşlar oradan çıktı yerleri de belli. Kim çıkardıysa aynı yerine koysun millet de rahat etsin" diyen vatandaş yolun bir an önce eski güzelliğine kavuşmasını istiyor.