Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, babaların karşılıksız sevgi ve fedakarlığın simgesi olduğunu belirterek, tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutladığını söyledi. 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babalar Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, babaların karşılıksız sevgi ve fedakarlığın simgesi olduğunu belirterek, tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutladığını bildirdi. Mesajında, daha sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulması ve yeni nesillerin geleceğe güvenle bakabilmesi için babalara büyük sorumluluklar düştüğünü ifade eden Başkan Zolan, şunları söyledi:
‘’Bir baba, kendi mutluluğundan çok, çocuklarının mutluluğu ile mutlu olur. Babalar karşılıksız sevgi ve fedakarlığın birer simgesidir. Babalar, çocuklarına, bir ömür boyu maddi-manevi her türlü desteği vermekte, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olmakta ve bütün olanaklarını seferber etmektedir. Daha sağlıklı toplum yapısının oluşturulması ve aile gibi kutsal değerlerimizin korunmasında babalarımızın büyük sorumluluğu bulunmaktadır. Annelerimiz gibi babalarımızın da hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen babalarımıza sevgimizi bir gün değil her gün göstermeliyiz. Bu vesileyle başta şehit babaları olmak üzere tüm babalarımızın ve baba adaylarının bu özel gününü kutluyorum.’’