HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin Çivril İlçesinde düzenlediği aktiviteler ile doğa sporlarının yaygınlaşmasında büyük yol kat eden Akdağ İzcilik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (AKİDAK), sosyal sorumluluk projeleri ile de takdir toplamaya devam ediyor.

Cumhuriyet Bayramında Hamam mahallesinde yaşayan üç çocuğa bisiklet hediye eden AKİDAK çocuklara iki bayramı birden yaşattı.

Ulusal Bisiklet turları ve organizasyonları ile tanıtımı ve turizmine büyük katkı sağlayan AKİDAK bisikleti olmayan çocuklara bisiklet hediye etti.

Çivril’de bisikletli mahalle turları düzenleyen Kulüp üyeleri, Hamam mahallesinde karşılaştığı ve kendilerinden bisiklet isteyen çocukların isteğini geri çevirmedi. Kulüp üyelerinin kullanmadığı ya da çocuklarının bisikletlerini toplayan Kulüp tamir ve bakımını yaptığı bisikletleri çocuklara dağıttı.

AKİDAK kulüp başkanı Erkan Atila verdiği bilgide, “Çivril gibi bisiklet kullanımın yüksek olduğu bir ilçede bisikleti olmayan çok çocuk var. Kulüp olarak Bisikletsiz çocuk kalmasın diye bir çalışma başlattık. Öncelikli olarak Kulüp üyelerinin kullanmadığı bisikletleri toplayarak bakım ve tamiratlarını yapıyoru. Dah soonra da çocuklara hediye ediyoruz. Amacımız her çocuğa bisiklet” dedi.