Forum Çamlık Çocuk Kulübü, Aralık ayı boyunca her haftasonu Eğlenceler Şatosu’nda ağırlayacağı çocuklara tiyatro oyunları ve eğitici atölyelerle keyifli saatler yaşatıyor.


Sunduğu ayrıcalıklı alışveriş ortamı ve yıl boyunca süren etkinlikleriyle Denizlililerin buluşma noktası olan Forum Çamlık, çocuklara özel etkinliklerine Aralık ayında da devam ediyor. 2009 yılından bu yana aralıksız olarak faaliyetlerini sürdüren Forum Çamlık Çocuk Kulübü, Aralık ayında her hafta sonu 15.00 ile 18.00 saatleri arasında Forum Çamlık’ta birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinlikler düzenliyor. 


Dopdolu  bir etkinlik programı
Forum Çamlık’ın minik ziyaretçileri Eğlenceler Şatosu’nda düzenlenen çeşitli tiyatro gösterimleri ve yaratıcı atölyelerle doyasıya eğleniyor ve gelişimleri için faydalı bilgiler ediniyor. Tiyatro oyunları 15.00 ile 17.00 saatleri arasında sahnelenirken, atölye günlerinde art arda 3 farklı atölye düzenleniyor. Etkinliklere katılmak isteyen 3 yaşından büyük çocukların velileri, hafta içi herhangi bir gün Danışma Masası’na uğrayarak ücretsiz davetiye temin edebiliyor.
Forum Çamlık Çocuk Kulübü’nde 6-7 Aralık’ta ‘Kuyruğunu İsteyen Fare İle Kedi’ adlı tiyatro oyunu sahnelenirken, 13-14 Aralık günlerinde ‘Kapla’, ‘Hanege’ ve ‘Ritim Atölyesi’ etkinlikleri düzenlenecek.
20-21 Aralık’ta minikler ‘Korkak Kuş’ adlı tiyatro oyununu izleme fırsatı bulurken, 27-28 Aralık’ta ‘Dans Eden Kuklalar’, ‘Bagh Chal’ve ‘Tebeşir’ adlı atölye çalışmaları gerçekleştirilecek.