Denizli Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi'nde seçim heyecanı yaşandı. Seçimlerde, 83 oy alan Enes Can Yücel yeni dönemde başkan oldu.
Denizli Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi 11'inci Olağan Genel Kurulu Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleşti. Genel kurulda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Denizli Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci ile Kent Konseyi Başkanı Şamil Çınar çocuklara hitap etti.
Genel Kurul'da Çocuk Meclisi Başkanı Almira Kocamaz, 1 yıl süren başkanlığı dönemindeki çalışmaları meclis üyesi çocuklara aktardı.
Denizli Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci çocuk meclisinin büyük kesime hitap ettiğini kaydederek, "Çocuk Meclisi büyük bir camiadır. Katılım ne kadar fazla olursa o kadar meclise renk katılır. Çocuk Meclisi yıl içinde birçok etkinlik yaptı. Bizlere gelecek için umut verdi. Çocuk Meclisi'ne ayrı bir önem veriyoruz" dedi.
Konuşmanın ardından meclisin bir yıllık çalışması, meclis üyesi çocuklara anlatıldı. Daha sonra Divan Başkanlığı oluşturulmasının ardından seçimlere gidildi. Denizli Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanlığı için 9 aday yarıştı. Seçimlerde 83 oy alan Enes Can Yücel, meclis başkanı oldu. Almira Kocamaz ve Fatma Babaak da meclis başkan yardımcısı oldu.
Yeni başkan Yücel, çocuk meclisinde daha önce yapılanlar için arkadaşlarına teşekkür ederek yeni dönemde yeni çalışmalarla meclise katkı koyacaklarını söyledi.