HABERDENİZLİ.COM

Belediye Başkanı Niyazi Vural ile Enerya Enerji A.Ş. yetkilileri Çivril Belediyesinde bir araya geldi. Doğalgaz dağıtım hizmetlerinden sorumlu yetkililer Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural'ı makamında ziyaret ederek, yapılması planlanan doğalgaz dağıtım hattı ve sürecin işleyişi konusunda bilgi ve fikir alışverişinde bulundu.

Yıllardır beklenen bu müjdeli çalışmanın ilk adımını attıklarını belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Bugün Çivril olarak ayrı bir heyecan yaşıyoruz. Enerya Enerji Şirketi ile yaptığımız toplantı olumlu geçti. Böylelikle doğalgaz için ilk adımı atmış bulunuyoruz. Doğal gazın ilçeye kazanımı ile birlikte hava kirliliği en aza indirgenmiş olacak. Bunun yanında aile ve Çivril'imizin bütçesine katkı sağlanmış olacaktır. Şimdiden Çivril'imize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Çivril’e doğalgaz dağıtım şebekesi yapımı konusunda uzun süredir devam eden çalışmalar, AK Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyaretinde müjdelenerek 2019 yılından itibaren çalışmalara başlanacağı kamuoyuna açıklanmıştı.