Başkan Güven; "Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediye'mizin Cumhuriyet Caddesi, Hükümet Caddesi, Uşak Caddesi'nde ortaklaşa yapacağı yol ve kaldırım çalışmaları başlayacağı için; esnaflarımızın ve konut sahiplerinin kanalizasyon bağlantılarını en geç 23 Ağustos tarihine kadar yaptırmaları gerekmektedir.Çivril’imizin daha güzel olması için çalışıyoruz..Bu yüzden hemşerilerimden biraz sabır ve destek istiyorum .”dedi.
Çivril Merkez de kaldırım ve kaplamaların yenilenmesi çalışması 23 Ağustos günü başlayacağından vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri alması yönünde ricada bulunan Güven; “Çivril’imizin daha güzel olması için kaldırımlar ve kaplamalar komple kaldırılacak, yol ve kaldırım tekrar yapılacak. Siz değerli halkımızın verdiği vergiler ile yapılan harcamaların kalıcı olması, uzun süre dayanması için yolların tekrar kazılmaması gerekmektedir. Bu yüzden siz değerli hemşerilerimizden kaldırım ve yol bozma cezası müeyyidesi ile karşılaşmaması için atıksu evsel bağlantılarınızı yaptırmanızı rica ederim.Sizin için kalıcı eserler bırakmaya, sizlerin daha rahat ulaşım sağlaması için çalışıyoruz. Çivril için yapılan çalışmalar sizlerin sayesinde de daha güzel ve kalıcı olacak. İnanıyorum” dedi.
Güven, “Görülen o ki, kısa zamanda Çivril bambaşka bir kimliğe ve görünüme kavuşacak. Şimdiden Çivril’e hayırlı olsun” dedi.