Denizli'nin Çivril ilçesi Kızılcayer Mahallesi'nde ikamet eden ve 3 yıl önce eşinden ayrılan 53 yaşındaki Süleyman Önal, bir arkadaşı vasıtasıyla Pınar Y. ismiyle bildiği kadın tarafından dolandırıldığını ileri sürerek, jandarmaya başvurdu. 

Jandarmaya şikayetçi olmasının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Süleyman Önal, eşinden ayrıldıktan sonra yalnız yaşamak istemediği için yeniden evlenmek istediğini ve bir arkadaşının vasıtasıyla Hatay'a giderek Pınar Y. adlı kadınla tanıştırıldığını söyledi.

Önal, evlenmeyi düşündüğü bu kadına Hatay ve Çivril'deki kuyumculardan 22 bin lira değerinde altın yüzük aldığını belirterek, şunları söyledi.

"Bana 35 yaşında olduğunu söyledi. Ben de aramızda biraz yaş farkı olduğunu söyledim. Bana 'önemli değil mutlu olalım yeter' dedi. Sonra Çivril'e döndük. Burada Pınar bana hasta olduğunu söyledi ve hastaneye götürüp getirdik. Bizim evin bahçesinde fotoğraf falan çekiyordu. Sonrasında 'kardeşlerimle özel konuşamayacak mıyım?' diyerek benden uzaklaştı. Konuşarak bahçenin dışına doğru çıktı ve o sırada sokağın başına gelen arabaya binerek kaçtı gitti." 

Bu kaçarak gidişin ardından dolandırıldığını anladığını ifade eden Önal, bunun üzerine jandarmaya giderek şikayetçi olduğunu kaydetti.