Muğla’nın Milas ilçesinde cinnet geçiren bir kadın, 3,5 aylık ve 2 yaşındaki çocuklarını bıçakla öldürdükten sonra vücudun değişik yerlerini yaralayarak intihara kalkıştı.

Ören beldesi Orta Mahalle'de Tuğba G. (28), henüz belirlenemeyen bir sebeple cinnet geçirdi. Çocukları 3,5 aylık Aylin G. ve 2 yaşındaki Ayhan G.'yi bıçakla öldürdüğü iddia edilen kadın, ardından kendisini de vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak intihar etmek istedi. Olay anında evde bulunmayan eşi Yaşar G., geldiğinde kapıların kilitli olması üzerine pencereyi kırarak içeriye girdi. Eşi ve çocuklarını kanlar içinde bulan Yaşar G., durumu 112'ye bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, iki çocuğun öldüğünü belirledi. Anne Tuğba G.'nin ölmediği fark edilince yarım saat süren müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alının kadının tedavisine, yoğun bakım servisinde devam ediliyor.

Öldürülen Aylin ve Ayhan kardeşlerle ilgili olarak evde savcının yaptığı inceleme tamamlandı. Cenazeler, tek tabut içinde güvenlik güçleri ve yakınları tarafından çıkarılarak, Ören Belediyesi'ne ait cenaze arabasıyla Ören Sağlık Ocağı'na götürüldü. Daha sonra da kesin ölüm sebeplerinin belirlenmesi amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olay sırasında evde bulunmayan Yaşar G.'ninse jandarma merkezinde ifade işlemlerinin sürdüğü belirtildi.
mecidiyekoysaglikhizmetleri.com