Denizli’de dün sokak ortasında öldürülen kadının eşinden şiddet gördüğü için yaklaşık bir yıldır ayrı yaşadığı öğrenildi.
Kadın cinayetlerine bir yenisi de dün Denizli’de eklendi. Çalıştığı iş yerinden ayrılarak servise binen Zeynep B, Pelitlibağ Mahallesi'nde servisten indiğinde karşısında boşanmak üzere olduğu iddia edilen eşi Hasan B.'yi bulmuş ve aralarında tartışma başlamıştı. Hasan B., yanında getirdiği tabancayla eşi Zeynep B.'ye ateş etmiş, talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Hasan B. daha sonra aynı silahla kalbine ateş ederek intihar etmişti.
Olayın ardından çiftin kızlarının Kınıklı Polis Merkezi’ndeki ifadesinde, "Annem ve babam yaklaşık 1 yıldır ayrıydı. Şiddet yüzünden ayrı yaşıyorlardı. Ben de annemle yaşıyordum. İşten çıktık ve eve gidiyorduk. Servisten indikten sonra babam biraz annemle konuştu, sonra anneme ateş etti. Daha sonra da kendisini vurdu." dediği öğrenildi.
Karı kocanın cesedi olayın ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi morguna kaldırılırken, yapılan otopsinin ardından cenazelerin Serinhisar’ın Kocapınar Mahallesi’nde toprağa verileceği öğrenildi.