ANKARA (CİHAN)- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın otobüsüne taşlı saldırının gerçekleştirdiği Artvin'in Hopa ilçesindeki eylemlere CHP'lilerin destek verdiği iddia edildi. CHP Hopa İlçe Başkanı Fehmi Ustabaş'ın eylem başlamadan önce hayatını kaybeden Metin Lokumcu'ya biber gazından etkilenmemesi için limon vermesi bir vatandaş tarafından görüntülendi.
Bir polis memurunun taşlı saldırı sonucunda ağır yaralandığı, Metin Lokumcu isimli emekli öğretmenin hayatını kaybettiği eyleme CHP'lilerin destek verdiği fotoğraf karelerine yansıdı. Başbakan Erdoğan'ın otobüsüne taşlı saldırıyı gerçekleştiren eylemcilerin arasında 22. Dönem CHP Artvin Milletvekili ve milletvekili adayı Yüksel Çorbacıoğlu ve CHP Hopa İlçe Başkanı Fehmi Ustabaş'ı da yer aldı. Bir vatandaş tarafından çekilen fotoğraflarda, CHP Çorbacıoğlu ve Ustabaş'ın eylemcilerle birlikte hareket ettiği görüntülendi. CHP milletvekili adayı Çorbacıoğlu’nun ardından yüzü maskeli ve slogan atan eylemcilerin arasında bulunması dikkat çekti.
Fotoğrafta CHP Hopa İlçe Başkanı Fehmi Ustabaş'ın biber gazından etkilenerek hayatını yitiren Metin Lokumcu'ya gazdan etkilenmemesi için limon verdiği görülüyor.
CİHAN