Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde bugün Özay Gönlüm Meydanı'nda Denizlililer'e hitap edecek. Düzenlenecek miting saat 13:00’da başlayacak, mitinge katılacak olan vatandaşlar Denizli merkez ve ilçelerinden Kılıçdaroğlu'nu dinlemek için otobüslerle gelmeye başladılar.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 10:30’da Çardak Havaalanı’nda karşılanacak. Kılıçdaroğlu, Denizli mitingi önceszinde Çardak ve Bozkurt’ta halka seslenecek. Kaklık ve Kocabaş beldelerinde de halkı selamlayacak.
Özay Gönlüm Meydanı’ndaki miting saat 13:00’da başlayacak. Mitinge katılmak isteyenler icin CHP örgütü tüm hazırlıkları yaptı. 100 otobüs ile kentin her noktasından miting alanına vatandaşlar ücretsiz olarak taşınacak.

CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Genel Başkanımız, alanda Denizli halkına mesajlarını iletirken, görsel şölen şeklinde geçecek mitingimizde Grup Kargo da konser verecek. Herkesi bu coşkulu buluşmamıza çağırıyoruz” diye konuştu.