HABERDENİZLİ.COM

24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Denizli CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ve Yönetim Kurulu üyeleri basın bayramı nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde kahvaltılı sohbet toplantısı düzenledi.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, "Denizli CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ve Yönetim Kurulu Üyelerine bu organizasyonu düzenledikleri için teşekkür ediyorum ve birlikte olmaktan mutlu olduğumu dile getirmek istiyorum. Sektördeki sendika örgütlenmelerinin 1990'lı yıllarda yok edilmesi, iş güvencesinin olmaması, meslektaşlarımızın yaptıkları haberlerden dolayı işlerinden olması, yerel olarak baktığımızda gazetelerin teknolojik gelişimle birlikte artık ilgiyi yavaş yavaş yitirmeye başlaması, elde ettikleri resmi ilan gelirlerinin bir şekilde geçinmeye çalışması, yerel televizyonlar için uydu kiralarının çok yüksek olması, internet ortamına baktığımızda yasal düzenlemenin hala olmaması temel sorunlar olarak öne çıkıyor. Bu anlamda biz meslektaşlarımız onlar adına çözüm için destek taleplerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

Denizli CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, "tüm gazetecilerin bayramını kutluyorum. Her ne kadar bayram olsada bayram tadında bir gün yaşamadınız ve bayram tadında günleriniz de yok. Sayın başkanımız dile getirdi ve ifade etti. Sektörünüzdeki, mesleğinizdeki sıkıntıları, problemleri ve içinde bulunduğunuz açmazları tek tek ifade etti. Bunların hepsine bizlerde katılıyoruz ve sizin içinde bulunudğunuz şartları daha iyi noktalara taşınması için CHP olarak mücadelenize katkı koymak için elimizden geleni yapacağız." dedi.