Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, Fatih Mahallesi’nde halkla buluştu. Binlerce seçmenin bir araya geldiği coşkulu miting ile gövde gösterisi yapan Vural’a partinin kurmayları ve diğer adaylar da destek verdi. Ünlü şovmen Hakan Doğanay’ın sunumuyla gerçekleştirilen mitingde CHP’liler “Ezber bozmaya geliyoruz” sloganları attı.  Vural, seçmene ‘Nasıl beni bağrınıza bastıysanız, 30 Mart’ta 3 oy pusulasında birden altı okun da bağrına evet mührünü basmanızı istiyorum” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi, Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural’ın gerçekleştirdiği Halk Buluşması ile deyim yerindeyse Fatih’i Fethetti. Pamukkale’nin iddialı adayı Vural’ın Fatih Mahallesi Pazaryeri yanında gerçekleştirilen mitinge binlerce seçmen katıldı. Vural’a destek vermek için Denizli’ye gelen yakın dostu ünlü TV Programcısı Hakan Doğanay’ın sunumuyla gerçekleştirilen mitingde Vural’a gösterilen ilgi, kalabalığın coşkusu görülmeye değerdi.

İbrahim Vural’ın Fatih’teki Halk Buluşması’na CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, merkezdeki iki ilçenin örgüt bakanları ve yöneticileri de destek verdi.
Miting öncesi sahneye Denizli’nin sevilen Türk Halk Müziği Sanatçısı Ozan Ozanca çıktı. Ozan’ın grubuyla birlikte seslendirdiği türkülere, Vural için Fatih’te bir araya gelen binler, hep bir ağızdan destek verdi.

İbrahim Vural’a destek için Fatih Halk Buluşması etkinliğine katılan Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay da davetlilere kısa bir konuşma yaptı. Balkanay, Büyükşehir,Pamukkale ve Merkezefendi belediyelerini uçağın üç tekerleğine benzetti. Balkanay, “Uçağın sağ tekeri İbrahim Vural, sol tekeri benim, ama uçağın havalanması içn ön tekere de ihtiyaç var. Onsuz olmaz, o da büyükşehir Kazım Arslan. Bu uçağı 30 Mart’ta uçuracak olanlar da sizlersiniz” dedi
Ardından sahneye çıkan Kazım Arslan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 30 Mart seçimlerine doğru Denizli’de gümbür gümbür iktidara yürüdüğünü söyledi. Denizli’nin kent merkezinde yapılan hizmetlerin İzmir Asfaltı ve Acıpayam Asfaltı’nın altındaki mahallelerinin hiçbirine yapılmadığına dikkat çeken Arslan, Merkezefendi’de Balkanay, Pamukkale’de Vural ile birlikte el ele vererek gerçekleştireceklerinin altını çizdi. Yolun alt bölgelerindeki hizmet adaletsizliğini ortadan kaldıracaklarını söyleyen Vural, “Gümbür gümbür geliyoruz. Bugün bu alanlar da onun müjdecisi” diye konuştu.
CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu ise mitingi izlemeye gelen seçmenden son bir hafta için önemli bir istekte bulundu. Çavuşoğlu, “Hepiniz çok çalıştınız, yoruldunuz, gönül verdiniz. Ama sizden bu son bir hafta için çok önemli bir istekte bulunmak istiyorum” diyen Çavuşoğlu, “Sizden her gün en az bir Ak Partili’yi ikna edip Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vermesini sağlamanızı istiyorum. Bu mitingden sonra buradaki enerjiyi sokaklarınıza taşıyın” dedi.

Adnan Keskin, iktidara yüklendi. Başbakan’ın Gezi olaylarından bu yana iddia ettiği birçok şeyin daha sonra öne sürülen belgelerle gerçeği yansıtmadığının ortaya çıktığını belirten Keskin, “Allah’ın sopası yok. Yüce Yaradan son zamanlar da öyle bir ders verdi ki, O’nun sopası yok. Ama vurdu mu çok kötü vuruyor” diye konuştu. Türkiye’nin Yolsuzlukla, yoksullukla mücadele ve özgürlükler için işbaşına gelmiş hükümet döneminde yolsuzluk ve yoksullukla boğuştuğunu dile getiren Keskin, “Özgürlükler konusunda kara bir dönem yaşıyoruz. Twitter’ı bile kapatmak için uğraşıyorlar. Oldu olacak 30 tane televizyon kanalını da 3’e indirin” diye konuştu.