Sarayköy ilçesinde dün itibariyle ilk defa bir mahalle karantinaya alındı. Yurt dışından gelen gurbetçi bir vatandaşın ülke dışına çıkmasının ardından pozitif çıkmasıyla temas ettiği kişilerin çok olması sonrası Uyanık Mahallesi karantinaya alındı.

Filyasyon ekiplerinin mahallede başlattıkları taram çalışmalarının sağlıklı yürütülmesi adına giriş ve çıkışa kapatılan mahalle. Jandarma gözetiminde tutuluyor.

CHP SARAYKÖY’DEN GIDA VE MASKE YARDIMI

Mahallenin karantinaya alınmasının ardından CHP Sarayköy İlçe Başkanı Mehmet Salih Konya’nın organizasyonunda ilçe örgütünün katkılarıyla  gıda kolisi ve tüm köye yetecek sayıda maske yardımı ulaştırıldı.  Mahalle girişinde bekleyen jandarma kontrolünde mahalle muhtarına koliler teslim edildi.

“HER ZAMAN VE HER ŞARTLAR ALTINDA VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”

Yapılan organizasyonun ardından açıklamada bulunan CHP Sarayköy İlçe Başkanı Mehmet Salih Konya “Her zaman ve her şartlar altında vatandaşlarımızın daima yanındayız. Yanında olmaya devam edeceğiz. CHP olarak büyük bir aileyiz. Bu zor günleri dayanışmayla hep beraber atlatacağız. Tüm Uyanık Mahallesi sakinlerine en içten dileklerimizle geçmiş olsun  diyoruz.