ORDU (CİHAN)- Zambak Yayınları, zorunlu eğitim kapsamına henüz dahil olmayan Ünye’de okul öncesi alanındaki gelişmeleri destekleyici ve öğretmenleri bilgilendirici bir seminer düzenlendi.
                Zambak, Coşku ve Değer yayınlarının Ordu ve Ünye Bayii olan Gökkuşağı Zambak Kırtasiye'nin organizasyonuyla gerçekleştirilen seminer, Atakale Restaurant’ın toplantı salonunda yapıldı. Programda konuşan Zambak, Coşku ve Değer Yayınları Okul Öncesi Birim Müdürü İbrahim Ceylan, Zambak Yayın Grubu'nun okul öncesinden lise son sınıfa kadar tüm eğitim süreçlerinde özgün ve kaliteli yayınlar hazırladığını ve yeni eğitim yılında Değer Yayınları adıyla piyasaya çıkacaklarını aktardı. Ceylan, “Sahasının uzmanı yazarların kaleme aldığı, pedagogların ve öğretmenlerin kontrolünden geçmiş, uygulamaları ile öğrencilerin beğenisini toplamış, mükemmel görselliği sayesinde zevkle ve ilgiyle okunabilecek, baskı, kâğıt ve cilt kalitesi ile dünya standartlarını yakalamış ürünlerimiz tüm öğretmen ve öğrencilerin tercihi oldu." dedi.
                İbrahim Ceylan ayrıca Türkiye'de ilk defa 'okul yayıncılığı alanında' Zambak ve Coşku yayınları ile uygulanacak olan elektronik yayıncılığın Türkiye geneli seminerlerde büyük beğeni ve dikkatle izlendiğini, 'Değerler Eğitim Seti' adlı ürünün okul öncesi öğrencileri ve öğretmenlerin beğenisine sunduklarını ifade etti.
            Ünye bayii İlhan Ayav da Ünye’de ilk defa organize ettikleri bu seminerleri geleneksel hale getireceklerini, öğretmen ve öğrencilere dünya standartlarında yayınlar sunmaya devam edeceklerini kaydetti.
CİHAN