Bugün öğle saatlerinde yaptığı paylaşımla gündeme oturan Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, paylaşımında “FETÖ soruşturmaları kapsamında bir memurun evinde yapılan aramada ele geçenler; 989 bin 658 Dolar, 50 bin 550 Euro ve hemen yanında bir şiir.” İfadesi yer aldı.

Vali Altıparmak’ın paylaşımında, paraların bulunduğu bir çanta, masaların üzerinde demet şeklinde para, ayakkabı kutusunda para ve bir de şiir görsellerini paylaştı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranırken, Denizli'de polisin yaptığı operasyonda yakalanan kişinin memurluktan atılan Mesut Tekkoyun olduğu ortaya çıktı. 

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nda (TİB) memurken geçen ağustos ayında atılan Mesut Tekkoyun'un, memleketi Denizli'de olduğu belirlendi. Merkez Pamukkale İlçesi Pelitlibağ Mahallesi'ndeki evine yapılan operasyonla yakalanan Mesut Tekkoyun'un evinde yapılan aramada , ayakkabı kutusu ve spor çanta içinde 989 bin 658 dolar ve 50 bin 550 Euro ele geçirildi. Mesut Tekkoyun'un emniyetteki işlemlerin ardından Ankara'ya gönderileceği belirtilirken, ele geçirilen paranın FETÖ/PDY örgütüne ait olduğu değerlendiriliyor.