Denizli’de bir televizyon kanalında sabah programı yapan Kudret Çelebioğlu, 6 aydır birlikte olduğu kız arkadaşı Şule Ergün’e canlı yayında evlenme teklif etti.
Denizli’de yayın yapan Pamukkale TV’de sabah programı sunan 28 yaşındaki Kudret Çelebioğlu, 200. programına 3 yıldır tanıştığı ve son 6 aydır da birlikte olduğu Şule Ergün’ü de(23) davet etti. Okul öncesi öğretmeni olan Şule Ergün de televizyon binasında programı izlerken bir anda, kendisi ve Kudret Çelebioğlu’nun birlikte olduğu fotoğraflar televizyon ekranında dönmeye başladı. Kudret Çelebioğlu bu sırada Şule Ergün’ü yanına çağırdı. Televizyon ekranında biten görüntünün ardından Kudret Çelebioğlu, ‘’Bu an benim için çok önemli ve heyecanlı. Şule hep bana ‘Ömrüm ömrünün olsun’ der’’ dedi. Bu sırada cebinden yüzük kutusunu çıkaran Kudret Çelebioğlu,’Benimle evlenir misin’ diyerek evlenme teklifi yaptı. Yaşananlar karşısında büyük şaşkınlık yaşayan ve sürekli ağlayan Şule Ergün ise yapılan teklife ‘Ömrüm ömrünündür’ diyerek olumlu cevap verdi ve çift sarıldı. Daha sonra televizyon binasında bulunanların alkışları arasında program sonlandırıldı.
6 aydır kız arkadaşı olan Şule Ergün’e ilginç bir evlenme teklifi yapmak istediğini belirten Kudret Çelebioğlu, ‘’Aylardır programı sunuyorum. Benim için özel olan günde sevgilime evlenme teklifi yapmak istedim. O da kabul etti. Bundan sonra mutlu olacağız inşallah’’ dedi. Teklif karşısında çok şaşırdığını ifade eden Şule Ergün, ‘’Hiç beklemediğim bir anda oldu. Çok heyecanlandım. Çok teşekkür ediyorum’’ dedi.