Aydın'da Kemer Cami'si imamı Ömer Servan, cami cemaatinden olan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 35 yaşındaki Ö.A. tarafından saldırıya uğradı. Cemaatin kurtardığı İmam Servan'ın başına şişe ile vurup bıçakla yüzünü çizen Ö.A., gözaltına alındı.
Olay, Kemer Mahallesi'nde bulunan Kemer Camii'nde bugün sabah namazından sonra yaşandı. Cami cemaatinden olduğu ve psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen Ö.A. (35), sabah namazı çıkışında cami önünde karşılaştığı imam Ömer Servan'la (63) bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma sırasında imam Servan'ı darp eden ve şişe ile başına vuran Ö.A., daha sonra yanında taşıdığı bıçakla Ömer Servan'ı yüzünden yaraladı. Olayı gören namazdan çıkan diğer vatandaşların araya girmesiyle saldırganın elinden kurtulan imam Ömer Servan, çağırılan ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Servan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olayın ardından kaçmaya çalışan Ö.A., polis tarafından gözaltına alındı. Sağlık raporu için Aydın Devlet Hastanesine getirilen Ö.A. hastane çıkışında tekbir getirip, "İmamlarla uğraşmayın siyasi güçleri çok fazla diye" bağırırken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.