Çameli’yi heyelan korkusu sardı. Yoğun kar ve yağmur yağışı nedeniyle Aşağı Kolak ve Ericek Mahalleleri arasında yol ve arazilerde heyelan yaşandı.Büyük bir bölgeyi kapsayan  heyelan nedeniyle toprak adeta bir çok noktada ikiye bölündü, oluşan yarıkların eni 1 metreyi aştı. Yaşanılan bu durum bölgede korku yarattı. 
Ayrıca o bölgede evleri bulunan  Muti Kara, Bekir Kaya, Mehmet Ata ve Zahit Doğan ev ve eklentileri heyelan tehlikesi altında. Aşağı Kolak Mahalle sakinleri,  devam eden  yağışlar ile olabilecek depremlerin mahallede önü alınamaz hasar ve can kaybına sebep olacağı korkusunu yaşıyor.

MAHALLE TAŞINACAK
 Bölgede inceleme yapan Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak, “Heyelan ile ilgili mahalle muhtarlığının bilgilendirici dilekçesi neticesinde gerekli incelemeler kaymakamlık birimlerince yapıldı.Denizli Valiliği’nden yardım istendi. AFAD’dan  bir ekip 7 şubat 2015 cumartesi günü gelip çalışmalarını yaptı. Gelecek rapora göre afet bölgesi ilanına çıkarak, vatandaşların ve mahallenin başka bir bölgeye taşınmasının ve yerleştirilmesini gerçekleştireceğiz” dedi.

YOL KAPANDI
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ise konuyla ilgili olarak, “Aşağı Kolak İle Ericek arasındaki yolda bakım çalışmasını birkaç kez yaptık ancak heyelanın devam etmesi ile yolu karşılıklı olarak güvenlik amaçlı ulaşıma kapattık. AFADtarafından yapılan incelemenin sonucunu bekliyoruz.” dedi




kaynak; ÇAMELİ GAZETESİ