Projede Çameli ilçesinde kamu kurum ve kuruluşları ile Özel Sektörden katılan adaylar geleceğin proje uzmanları olarak hazırlanmak üzere programa eğitime tabii tutuluyor. Geka Proje eğitmeni Hamza Kocatepe tarafından katılımcılara 8 gün boyunca Proje Teklif Çağrısı ve Destek Programları kapsamında, bölgenin proje yazma kültürünün geliştirilmesi amacıyla paydaşlarına yönelik proje eğitimleri verecek.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan: "Çameli Belediyemiz ve Geka İşbirliği ile hazırlanan bu program ile Çameli ilçemiz geleceğin projelerine aday olacaktır. İlçemizin gelişimi, yapılanması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz."dedi.

8 günlük Program kapsamında adaylara projelerin hazırlanması, nerelere başvuracağı ve hazırlanış şekilleri pratik ve teorik olarak uzmanlarca anlatıldığını belirten Başkan Arslan: "Programda potansiyel başvuru sahiplerine proje döngüsü eğitimi çerçevesinde öncelikle; proje kavramı, proje fikirlerinin üretilmesi, bu fikirler üzerine proje hazırlanması, planlanması ve proje hazırlama pratiklerinin geliştirilmesine yönelik bir çalışma uygulanacak."