HABERDENİZLİ.COM

Gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için 1961’den beri her yıl 10 Ocak’ta kutlanan “Çalışan Gazeteciler Günü” Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Leman Otel ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti iş birliğiyle kahvaltı eşliğinde kutlandı.

Leman Kültür’ün oteli Leman’da gerçekleşen kahvaltıya, Özel Denizli Cerrahi Hastanesi İşletme Müdürü M. Işıner Satoğlu, Kurumsal İletişim Müdürü Zeliha Şit, Halkla İlişkiler Müdürü Çiğdem Oktay, Leman Otel & Leman Kültür İşletme Sahipleri Ramazan Ziylan, Bülent Uçkan, İşletmenin Genel Müdürü Sevgi Acar ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı katıldı. 

Ev sahiplerinin günün anlam ve önemine dair yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan kutlama kahvaltısı, Leman Otel gezisi, çay ve kahve ikramları ile devam etti. 

“Gazeteci dostlarımızla bir arada olmayı önemsiyoruz”

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi İşletme Müdürü M. Işıner Satoğlu, “ İmkanlarımız dahilinde yerel basını desteklemeye her zaman gayret ediyoruz. Basın mensupları ile bu tip organizasyonlarda da bir araya gelmek bizi mutlu ediyor. Hastanemizin gerçekleştirdiği çalışmaların kamuoyuna duyurulması konusunda bizler için büyük önem taşıyorlar. Bu kahvaltı vesilesiyle hepsinin gününü kutluyorum” dedi.

 “Bu önemli güne ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz”

Leman Kültür ve Leman Otel İşletme Sahipleri Ramazan Ziylan ve Bülent Uçkan bu önemli güne ev sahipliği yapmaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getirirken, kahvaltı vesilesiyle çalışan tüm gazetecilerin gününü kutladı.

İşletmenin Genel Müdürü Sevgi Acar ise, gazetecilere oteli gezdirerek kahvaltı sonrası çeşitli ikramlarda bulundu. 

“Meslektaşlarımın bu önemli gününü kutluyorum”

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı organizasyona ev sahipliği yapan Leman Otel’e ve gerçekleşmesine katkı sağlayan Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’ne teşekkür etti. Boyacı, kahvaltıda yaptığı konuşmada tüm meslektaşlarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Kutlama kahvaltısı toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.