Denizli’de çalınan köpekler, Cumhuriyet Mahallesi’nde terk edilmiş bir evde bulundu. Denizli Hayvanları Koruma Derneği’nin ihbarıyla eve operasyon düzenleyen polis, çok sayıda köpeği bularak hayvan hırsızlığı olayını aydınlattı. 
Denizli’de son günlerde sahipli köpeklerin çalınması, Denizli Hayvanları Koruma Derneği’ni harekete geçirdi. Çalınan köpeklerin bulunması için araştırma yapan dernek, köpeklerin nerede olduğuna ulaşıp polise ihbarda bulunarak Cumhuriyet Mahallesi’nde bir evde toplanan köpeklerin kurtarılmasını istedi. Denizli Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği yetkilileriyle birlikte eve giden polisler, 20 köpeği terk edilmiş bir halde buldu. Kötü şartlarda bir evde toplanan köpeklerin aç, susuz ve bakımsız bulunduğu görüldü. Denizli Hayvanları Koruma Derneği yetkilileri, köpekleri koruma altına aldı.
Denizli Hayvanları Koruma Derneği yetkilileri, bazı köpeklerin şiddet gördüğünü ve bununla ilgili gerekli yasal işlemin yapılacağını söyledi. Çalınan köpeklerin vücutlarında bulunan yaralar ise dikkat çekti. Hayvanları sağlık kontrolünden geçiren Denizli Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği görevlileri, hayvanların şiddete uğradığını kayıtlara geçirdi.
Polis, çaldıkları ve hayvanlara kötü muamele yaptıkları iddia edilen şahısların yakalanması için çalışma başlattı.