Denizli İhracatçılar Birliği'ni (DENİB) ziyaret eden AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Büyükşehirle birlikte çalışarak büyük projelere imza atacaklarını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında halkın tüm kesmiyle bir araya gelmeye çalışan AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, DENİB'i ziyaret etti. DENİB Başkanı Süleyman Kocasert tarafından karşılanan Subaşıoğlu, burada yapmış olduğu konuşmasında Merkezefendi'de büyük projelere imza atacağını söyledi. Subaşıoğlu, "Denizli'de Büyükşehir Belediyesi ile birlikte büyük projeyle geliyoruz. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde Merkezefendi trafiğini rahatlatmak için büyük proje hazırladık. Merkezefendi Belediyesi sınırları içerisinde yapılacak olan üç projemiz, önümüzdeki 5 yıl boyunca çok konuşulacak. Bu projeyle Merkezefendi'nin üst kesimlerinde bulunan konut alanları ile alt taraftaki bulunan çalışma alanları arasında büyük rahatlama sağlayacaktır. Projelerimizi önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile birlikte açıklayacağız." dedi.

"Merkezefendi bunu hakediyor"

Denizli büyükşehir ile uyumlu şekilde çalışacağının sözünü veren Subaşıoğlu, "Hazırlamış olduğumuz projelerimizi tüm Denizli ve Merkezefendi konuşacak. Merkezefendi'nin çok daha güzel olacağının sözünü veriyorum. Denizli ve Merkezefendi böylesi uç projeleri hakediyor. Projelerimizi uygulamaya koyduğumuzda Merkezefendi daha da güzel olacak. Burada önemli olan üç belediye arasındaki uyumdur. Denizli Büyükşehir, Pamukkale ve Merkezefendi yönetimindeki uyum çok önemli. Bu uyumu bozmamamız gerekiyor" dedi.

Kocasert'ten Subaşıoğlu'na başarı dileği

Subaşıoğlu'nun yoğun çalışma programına girdiğinin altını çizen DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, "Eminim ki çok yoğun bir süreç yaşıyorsunuz. Bu yoğunluk arasında bizlere zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Girmiş olduğunuz yolda Allah utandırmasın diyorum. Umarım çabalarınız boşa gitmez" diye konuştu.

Merkezefendi de yüzler hep gülecek 

Ak Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu Merkezefendi ilçesinin ilçe genelinde bir yaşam merkezi haline geleceğini dile getirdi.  Subaşıoğlu " Merkezefendi daha da güzel olacak" diye konuştu. 

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu'nun seçim trafiği oldukça yoğundu. İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Şehit Aileleri Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği, Muhtarlar, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Emlakçılar Odası, Ticaret İl Müdürlüğü, Tapu Kadastro müdürlükleri ile Demirciler Caddesi esnafı ile biraraya gelen Subaşıoğlu hedeflerini ve projelerini anlatmayı sürdürüyor. 

"Sözümüzü asla unutmayız"

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu " Bizde adalet hüküm sürecek. Yapamayacağımız hiç bir şeyin sözünü vermeyeceğiz, hiç kimseye ayırım yapmadan, saygı-sevgi çerçevesinde bir yönetim sağlayarak ilçemizin yüzünü güldürmek istiyorum. 

 Her projeyi hayata geçirirken ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve siyasi parti temsilcileriyle oturup beraber karar alarak beraber ilçemizi yöneteceğiz" dedi.