Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde halka açık ücretsiz Yalın konseri düzenliyor. Sevilen sanatçı Yalın'ı hayranlarıyla bir araya getirecek Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin konser organizasyonu 25 Nisan Cumartesi günü akşamı Delikliçınar Meydanı'nda saat 20.30'da başlayacak.
Regaip Kandili'nin 23 Nisan'da olması dolayısıyla konserin 25 Nisan'da düzenlendiği kaydedilirken, etkinliğin ücretsiz ve halka açık olduğu belirtildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geleneksel hale getirdikleri Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konserine tüm Denizlilileri davet etti. 

Konser 25 Nisan'da

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin alt ve üst yapı, yeşil alan, park ve diğer belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel projeleriyle de Türkiye'ye örnek olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da bayram coşkusunu hep birlikte yaşamak için güzel bir organizasyona imza atacağız. Milli bayram coşkusunu hep birlikte yaşayacağız. 25 Nisan Cumartesi günü saat 20.30'da tüm hemşehrilerimi Delikliçınar Meydanı'na bekliyorum. Şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun” dedi.