Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede, Denizi Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu Ulu Önder'in sevdiği şarkıları seslendirdi.
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği anma programında, Şef Selim Öztaş’ın yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu, Atatürk’ün sevdiği parçaları seslendirdi. İki bölümden oluşan ve yaklaşık 3 saat süren konserde zaman zaman duygusal anlar da yaşandı. 

Protokol koro ile birlikte şarkı söyledi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, program sonunda sahneye çıkarak etkinliğe katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Zolan, "İnşallah O'nun emanetine sahip çıkarak anmaya devam edeceğiz" dedi. Gecenin finalinde ise Vali Kocatepe, Başkan Zolan ve protokol üyeleri sahneye çıkarak koro ile birlikte Atatürk'ün en sevdiği “Tel tel taradım zülfünü” şarkısını birlikte söyledi. Anma konseri, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ve Başkan Zolan’ın programda performans sergileyen sanatçılara çiçek vermesi ile sona erdi.