121 Dev Proje kapsamında ücretsiz spor kurslarının ilçelerde de düzenleneceğini müjdeleyen Başkan Zolan, “Bu yatırımlarımızla özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz sağlıklı bir ortamda spor yapma imkanına kavuşacak” dedi.

Genç nüfusun zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sağlayan projeleri ile Türkiye’ye örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 2016-2017 Eylem Planı’nda yer alan 121 Dev Proje kapsamında Denizli’ye 7 yüzme havuzu yapılacak. Kayıhan Yüzme Havuzu’nun ardından İncilipınar, Dokuzkavaklar ve Karahasanlı olmak üzere merkezde 3 adet yüzme havuzu yapacak Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir ilke daha imza atarak Acıpayam, Çivril, Honaz ve Tavas ilçelerinde de birer adet yüzme havuzu inşa edecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında İncilipınar, Dokuzkavaklar ve Karahasanlı olmak üzere 3 adet yüzme havuzu yapacaklarını ifade ederek, “Son olarak Kayıhan'da bir yüzme havuzu yapmıştık. Buna ilaveten yapacağımız 3 yüzme havuzu ile vatandaşlarımızın taleplerini karşılamış olacağız. Bundan sonraki yıllarda da talebe göre yüzme havuzu yapmaya devam edeceğiz” dedi.

İlçeler Merkezle Aynı Standartta Hizmet Alıyor

Denizli merkezin dışında Acıpayam, Çivril, Honaz ve Tavas ilçelerine de birer kapalı yüzme havuzu yapacaklarını vurgulayan Başkan Zolan, “Bu yatırımlarımızla özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz sağlıklı bir ortamda spor yapma imkanına kavuşacaklar. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza sunacağımız ücretsiz yüzme kurslarımız her zaman olduğu gibi yine insanımızın hizmetinde olacak” dedi. “Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de o olacak” dediklerini hatırlatan Başkan Zolan, “Bugün baktığımızda tüm ilçelerimiz aynı standartta hizmet almaya başladı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizdeki ihtiyaçları ön plana çıkararak 121 Dev Projemizin içine aldık" diye konuştu.
 
Ücretsiz spor kursları ilçelerde de olacak