Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin Acıpayam ilçesinde gerçekleştirdiği yatırımları inceleyerek, temel atma törenlerine katıldı. "Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Başkan Zolan'ın Acıpayam gezisi Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan'ı ziyareti ile başladı. Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra Dedebağ Mahallesi'nde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını inceleyerek ekiplere kolaylıklar diledi. Yoğun yağmur yağışına rağmen vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Zolan, Dedebağ'ın ardından Darıveren Mahallesi'ndeki 8 bin metrekarelik kilit parke taşı teslimine katıldı. Buradan Aliveren Mahallesi'ne geçerek, yapımına başlanan 300 metreküplük içme suyu deposu hakkında bilgi alan Başkan Zolan, buradaki vatandaşlarla da kucaklaştı. Başkan Zolan, daha sonra kilit parke taşı teslimine katılmak üzere Yazır Mahallesi'ne gitti. Yazır'da Başkan Zolan ve beraberindekileri karşılayan çocuklar Büyükşehir'den halı saha isteğinde bulundu.



Başkan Zolan'dan halı saha ve köprü müjdesi

Çocukların halı saha isteğini geri çevirmeyen Başkan Zolan, özellikle yoğun yağışlarda yetersiz kalan Yazır girişindeki köprünün de yıkılarak yenilenmesi talimatını verdi. Başkan Zolan, Dodurgalar Mahallesi'nde ise Dodurgalar-Yazır yolu arasında yapılacak köprünün temelini attı. Başkan Zolan, burada da çocukların isteğini kırmayarak, halı saha sözü verdi. Başkan Zolan, yaklaşık bir yıldır bir taraftan Acıpayam Belediyesi'nin diğer taraftan Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Acıpayam'a hizmet verdiğini anlatarak, "Denizli'nin 19 ilçesinin 617 mahallesinde koşturmaya devam ediyoruz. Artık kuruluş aşamasını geçtik. 30 Mart öncesinde buraya geldiğimde dediğim bir şey vardı. 'Denizli'de ne varsa ilçelerimizde de o olacak' dedik. Söz ağızdan çıktı. Gayretimiz bu sözümüzü yerine getirmek. Gayretimiz sizleri mutlu etmek, isteklerinizi yerine getirmek. Her vatandaşım bulunduğu yerde mutlu olsun. Her türlü imkana sahip olsun. Çocuklarımız, gençlerimiz Denizli'deki çocuklarımız ne imkana sahipse onlar da sahip olsun istiyoruz. Allah'ın izniyle bunu birlikte başaracağız" dedi.


"Tüm sorunları ortadan kaldıracağız"

Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği itfaiye hizmetlerinin 24 saat kesintisiz sürdüğünü, yine cenaze hizmetlerinin de Denizli merkezdeki gibi her yerde aynı şekilde yapıldığını kaydeden Başkan Zolan, "Bizlerden talep edilen tüm hususlar 2019 yılında aklınıza bile gelmeyecek. İnşallah tüm sorunları ortadan kaldıracağız" diye konuştu. Acıpayam'a bağlı mahaller anlamında ihtiyaç olan her bölgeyi sıcak asfaltla tanıştıracaklarını vurgulayan Başkan Zolan, "Dediğimiz gibi, Denizli'de ne varsa ilçelerimizde de o olacak. O sözümüzü yerine getirmek istiyoruz" dedi.