HABERDENİZLİ.COM

Türkiye'de Kovid-19 ile mücadeleye devam ederken Denizli Büyükşehir Belediyesi salgına karşı en ön safta mücadele eden sağlık kurumu çalışanları ile eczacılara yönelik ulaşım desteğini devam ettirme kararı aldı.

Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi sağlık kurumu çalışanları ile eczacılara yönelik hayata geçirdiği belediye otobüsleri ile ücretsiz ulaşım desteğini 1 Ocak 2022'ye kadar devam ettirecek.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kovid-19'a karşı canları pahasına büyük bir gayret ve emekle mücadele eden tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, "Sağlık çalışanlarımız için ne yapsak, nasıl teşekkür etsek az. İyi ki varsınız. Emekleriniz ve sabrınız için teşekkür ediyoruz. Bu zor süreçte büyük fedakarlık gösteren sağlık çalışanlarımız ile eczacılarımız Büyükşehir Belediyemize bağlı toplu taşıma araçlarını 1 Ocak 2022'ye kadar ücretsiz kullanmaya devam edecek" diye konuştu.

Kovid-19'a karşı fedakarca mücadele eden sağlık kurumu çalışanları ile eczacılara yönelik sürdürdükleri ücretsiz toplu ulaşım desteğine 1 Ocak 2022'ye kadar devam edeceklerini açıklayan Başkan Zolan,