HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geleneksel hale gelen iftar buluşmalarının yanı sıra sahur sofralarında da vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu kapsamda Karaman Mahallesi’nde düzenlenen sahur sofrasına, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, önceki dönem milletvekili Mehmet Yüksel ile vatandaşlar katıldı. Başkan Osman Zolan, sahura katılan herkese teşekkür ederek, "Tüm dostlar, kardeşler yol arkadaşları hepimiz bir aradayız, sahur yapıyoruz. Allah’ım bereketini, sevabını artırsın. Birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. İnşallah durmadan her beraber koşmaya devam edelim, hizmetlere devam edelim. Ülkemde birlik, bolluk, bereket olsun” diye konuştu.

sahur büyükşehir denizli karaman mahallesi

Birlik ve beraberlik iklimi yaşanıyor

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, hemşehrileriyle aynı sofrada bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Eminim evlerinizde daha güzel sofralar kurabilecek imkanlar var ama amaç burada yemek yemek değil, birlik ve beraberliğimizi göstermek, beraberliğimizi, kardeşliğimizi kamu aleme göstermek. Allah sizlerden razı olsun. Mahalle kültürümüz, komşuluk kültürümüz böylelikle gelişmiş oluyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımızdan ve bizlere bu imkanları sağlayan kardeşlerimizden Allah razı olsun” diye konuştu.

“Denizli hak ettiğini aldı”

24 Haziran’da yeni bir Denizli destanı yazılacağını söyleyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “15 yıla bakarsak, yapılan hizmetlere bakarsak, bunun altında sizlerin, 2004 yılında ‘mevzu bahis Denizli ise gerisi teferruattır’ diye verdiğiniz karar vardır. Siz, Denizli’nin kronik problemleri, Denizli’nin alt yapısı, üst yapısı, yeşil alanları, spor alanları, parkları, caddeleri, kaldırımları, ‘böyle olmaz’, bu kaderimiz değil diyerek karar verdiniz. Denizli için bir karar verdiniz.  Denizli hak ettiğini aldı, Ege’nin vizyon kenti, Türkiye’nin parlayan yıldızı oldu” dedi.