Başkan Zolan, " Vatandaşlarımızı istek ve dileklerini, dertlerini, önerilerini, şikayetlerini ve Denizli'ye ilişkin hususları konuşmak için yarın saat 10.30'dan itibaren Büyükşehir Belediyesi'nde bekliyor olacağım" dedi.

Denizli'deki birçok projede vatandaşların fikrini alarak katılımcı yönetim anlayışını ön planda tutan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Halk Günü"nde Denizlililer ile buluşacak. Geçtiğimiz ay ilki gerçekleştirilen ve vatandaşların yoğun katılımına sahne olan Halk Günü buluşmalarının inanılmaz verimli geçtiğini belirten Başkan Zolan, " Geçen ay ilkini gerçekleştirdiğimiz Halk Günümüzün ne kadar faydalı olduğunu gördüm. Fark edemediğimiz, bilgimiz olmayan, halloldu diye düşünüp eksik kalan veya görmediğimiz konuların olduğunu öğrendik. Vatandaşlarımızın şahsi sıkıntıları ile ilgili ise onlar için büyük fakat bizlerin rahatlıkla çözebileceğimiz hususların olduğunu gördük. Anında talimatlarımızı verdik ve çözülmesi için ilk adımlarımızı attık. Oldukça verimli geçen bu buluşmaları her ayın ilk salı günü gerçekleştireceğiz. Yarın ikinci kez vatandaşlarımız ile randevusuz birlikte olacağız. Vatandaşlarımızı istek ve dileklerini, dertlerini, önerilerini, şikayetlerini ve Denizli'ye ilişkin hususları konuşmak için yarın (01 Eylül 2015 Salı) saat 10.30'dan itibaren Büyükşehir Belediyesi'nde bekliyor olacağım" dedi.

Halk Günleri Geleneksel Hale Gelecek
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugüne kadar yaptıkları her hizmette "önce insan" anlayışını benimsediklerini ifade ederek, bunun da beraberinde başarıyı getirdiğini söyledi. Bulundukları her ortamda vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinlediklerini, dertleşme imkanı bulduklarını kaydeden Başkan Zolan, "Vatandaşlarımızın fikir ve önerileri bizler için çok önemli. Bu görüşlerin yerel yönetici olarak bizlere daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu nedenle her ayın ilk salı günü Halk Günü'nde vatandaşlarımızla bir araya gelip onların sorun, istek ve taleplerini dinleyeceğiz. Bu buluşmaları geleneksel hale getirmek istiyoruz" diye konuştu.

"Birlikte Başardık"

Halk Günü buluşmalarında vatandaşların kişisel taleplerinin yanı sıra Denizli'ye ilişkin taleplerin ön planda olduğuna dikkat çeken Başkan Zolan,  "Geçen ay gerçekleştirdiğimiz buluşmada öyle güzel duygular yaşadım ki; Bazı vatandaşlarımız şahsını ilgilendirmeyen sadece toplumu ilgilendiren birçok konuyu not alıp, Halk Günü'nde 'bunu Başkan'a anlatayım' diye gelmiş. 'Bu şehir hepimizin' duygusunun yaratılmış olması çok önemli. Bu kente birlikte  hizmet etmenin verdiği hazzı yaşamak çok önemli. Biz Denizli için ne yaptıysak bu kentin insanıyla birlikte yaptık. Bundan sonra da bu anlayışla hareket edeceğiz. Bu sebeple bu kent için söyleyecek sözü olan herkesi yarın gerçekleştireceğimiz Halk Günümüze bekliyorum" dedi.