Burun estetiği ülkemizde ve dünyada hem erkeklerde hem de kadınlarda çok sık yapılan ve oldukça popüler olan estetik operasyonlar arasında yer alır. Burun yapısı insanlar için çok önemlidir. Çünkü burun yüzün ortasında bulunan insanın güzelliğini ön plana çıkaran bir organdır. Ayrıca burun sadece güzellik için değil, nefes alma, koku alma gibi önemli işlemleri de yapmaktadır. Biz olarak bütün yapmış olduğumuz burun operasyonlarında her zaman başarılı olmuşuzdur. Biz burun estetiği ameliyatlarında standart bir teknikle değil, daha çok bize gelen hastalarımıza özel bir tasarım planlanarak operasyonlarımız yapılmaktadır.

Liposuction Uygulaması Vücudun Her Bölgesine Yapılabilir Mi?

Liposuction, kısacası vücutta birikmiş olan bölgesel yağların giderilmesidir. Özellikle estetik merkezinde yapılan yağ emilimi sayesinde kişiler daha ince ve sağlıklı görünür. Liposuction özellikle vücudun her bölgesine yapılabilir. Bu uygulama ile inatçı bölgesel yağlardan sağlıklı bir şekilde kurtulabilirsiniz. Bu uygulamayı hastalar birinci tercih olarak seçmektedirler. Bunun sebebi ise, hızlı bir iyileşme süreci olduğu için, Liposuction uygulaması sırasında yapmış olduğumuz ameliyat tekniği ile vücudunuzda hiç bir belirgin bir iz kalmaz.

Vücutta Birikmiş Yağlar Tamamen Vücuttan Atılabilir Mi?

Günümüzde en çok bilinen ve en çok tercih edilen estetik ameliyatlardan biride, yağ aldırma operasyonlarıdır. Biz olarak vücuttan çeşitli teknikler kullanılarak cilt altındaki istenmeyen bütün yağları vücuttan atmaktayız. Vücudunuzun kötü görünmesine izin vermeyiz, sizlerde Teomaneskitascioglu.com sitesini arayarak bilgi sahibi olabilirsiniz.