Uzun zaman önce gelip işleyişi gören ve hayranlığını Denizli'yi ziyaret ederek gösteren Bursa'nın Yıldırım ilçesiMuhtarlar Derneği Başkanı İsmail Eroğlu, o günden bu yana kentte yaşanan değişimin çok güzel olduğunu kaydetti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bursa'nın Yıldırım İlçesinde görev yapan muhtarları kabul etti. Ziyarete, Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şener, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Eroğlu, Denizli Muhtarlar Derneği Başkanı Sebahattin Çolak ve Bursa'nın Yıldırım İlçesi'nde görev yapan muhtarlar katıldı.

Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Eroğlu, uzun zaman önce Denizli'ye geldiğini belirterek, o günden bu yana kentte yaşanan değişimin çok güzel olduğunu kaydetti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, muhtarlık görevinin, hizmetin, demokrasinin ve yerel yönetimin başladığı nokta olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımızının gidebileceği, talep edebileceği hizmet noktası olarak en başta muhtarlarımız geliyor. Bizler de muhtarlarımızla beraber, yol arkadaşları olarak birlikte gayret ediyoruz. Sizleri Denizli'de görmek bizleri mutlu etti. Ayrıca bu nezaket ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile zaman zaman görüştüklerine işaret eden Başkan Zolan, "Başarılı bir belediye başkanımız. Allah başarılarını daim etsin. Bursamız zaten güzel bir şehir, büyümeye de devam ediyor" diye konuştu.

"İnsanlarımız mutlu olsun"
Bursa'yla Denizli'nin tekstil sektörü anlamında ortak noktaları olduğuna değinen Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Ülkemiz iyiye, güzele gidiyor. Denizlimizde çok şükür çok iyi hizmetler yapar hale geldik. Denizlimizde yeşil alan, alt ve üstyapı anlamında güzel bir noktaya geldik. İnşallah ülkemiz, tüm şehirlerimiz hep güzel olsun, insanlarımız mutlu olsun.  O mutluluğun başlangıcı da muhtarlarımız. O yüzden ben hoşgeldiniz diyorum."