Söke’de Ali Güzelyağdöken’in oğulunun düğünü için ilçeye gelen ünlü aktör Bulut Aras,Güzelyağdöken ailesinin evine konuk oldu.
Aslen Denizlili olan ve Güzelyağdöken ile Denizli İmam Hatip Lisesi’nde okuyup aynı evi paylaşan Aras,1976 yılında Türk sineması’na merhaba dedi. 60’ın üzerinde sinema ve televizyon filminde rol alan Aras, “Benim için annem kadar kıymetli” dediği, Ali Güzelyağdöken’in annesi Hanife Güzelyağdöken’i evinde ziyaret etti,gençmiş olsun dileklerini iletti.
Pazar akşamı düğün törenine katılan Aras, burada da sökeli dostları İsmail Akalın, Coşkun Oruçyüz ile de sohbet edip hasret giderdi. Anne Hanife Güzelyağdöken’in kendi üzerinde büyük emeği olduğunu hatırlatan Aras, “Ali ile birlikte aynı okulda okuduk, aynı evi paylaştık. Hanife anne sağolsun bize ziyarete geliyor ve yemeklerimizi yapıyordu. Hem kendisini ziyaret etmek, hem de Ali arkadaşımın oğlunun düğün törenine katılmak üzere Söke’ye geldim, dostlarımla da hasret giderme olanağı buldum” dedi.
UYGUN BİR DİZİ, YA DA SİNEMA PROJESİ OLURSA NEDEN OLMASIN
En son Kurtlar Vadisi isimli TV dizisi projesi için teklif aldığını, ancak rolün kendi karakterine uygun olmadığı için kabul etmediğini söyleyen Aras, ”Televizyon dizeleri ağırlıkta. Yeni isimler ön plana çıkıyor. Artık sinema’da gençlerin dönemi başladı. Genç oyuncuların arasında başarılı isimlerde var. Fakat ben 40 yılımı bu mesleğe vermeme rağmen, kendim içinde çok başarılıyım diyemiyorum. Çünkü aktör olmak o kadar kolay değil. Günümüzde başarılı isimler var. Dönem de gençlerin dönemi. Zaman zaman teklifler geliyor. Elbette sinemadan kopmuş değilim. Uygun bir sinema ve dizi projesi gelirse, niçin olmasın”diyerek, sinemaya sırt dönmediğini söyledi.