Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan ilçesinde devam eden alt yapı çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak biz hangi ilçede, hangi mahallede sorun varsa, hangi vatandaşımızın sıkıntısı varsa orada olacağız" dedi. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (DESKİ), Buldan İlçesinde başlattığı alt yapı çalışmalarını inceledi. Cumhuriyet Mahallesi ve Girne Mahallesi'nde, yerleşim alanlarının artması ve mevcut hatların eski olmasından dolayı bölgedeki alt yapı kapasitesinin yetersiz kaldığı ifade edilirken, Girne, Helvacılar, Güroluk, Düzalan, Yalçınkaya ve Yeşildere Mahallesini kapsayan 1500 metrelik kanalizasyon ve yine aynı bölgede 1500 metre içmesuyu hattının yenilendiği kaydedildi. Ayrıca toplu konutlar bölgesinde de 250 meterlik atıksu hattının döşendiği ifade edildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bölgede yaptığı incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, vatandaşlarımızın talebi üzerine bölgede inceleme yapıldığını kaydederek, "Sıkıntıları giderip vatandaşlarımızı rahatlatmak adına hangi ilçede hangi sokakta olursa olsun altyapı ile ilgili çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz" diye konuştu. 

"Amacımız insanların mutlu olmasını sağlamak"

Çalışmaların gerçekleştirildiği bölgenin tarihi miras ve tarihi dokunun bulunduğu bir alan olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Kurullardan izin alarak altyapı çalışmalarımızı başlattık. Çalışmalarımız belirli noktalarda ilerledi. Sıkıntı yaratan yerlerde çalışmalarımızı yapıyoruz" dedi. Çalışmaların 20-25 gün süreceğini ifade eden Başkan Zolan, "Bu mahallelerimizde çalışmalarımız bittikten sonra vatandaşlarımız rahat bir şekilde, hijyenik şartlarda kış aylarında çamura girmeden, yazın da toz toprak görmeden hayatlarına devam edecekler. Amacımız insanların mutlu olmasını sağlamaktır. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve birimleri olarak biz hangi ilçede, hangi mahallede sorun varsa, hangi vatandaşımızın sıkıntısı varsa orada olacağız. Altyapı ile ilgili çalışmalarımızı DESKİ ilçelerimizde hassasiyet ile sürdürmektedir."