HABERDENİZLİ.COM

5 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Buldan'daki şehitlikte anma töreni düzenlendi. Törene, Kaymakam Murat Sarı, Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile Bodrum Ortakent’te silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda şehit düşen Ercan Yangöz'ün annesi Nursel Yangöz ile  babası Şahin Yangöz, Şehit Jandarma Komando Çavuş Tamer Çimencioğlu'nun, Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Erkoç’un aileleri ve ilçe protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, İlçe Müftüsü Yasin Sadettin Yıldız, şehitler ve gaziler için okuduğu Kur'an-ı Kerum Tilaveti   okudu, 15 temmuz ve tüm şehitler için dua edildi.

Kaymakam Sarı, Başkan Şevik ve protokol üyeleri şehit mezarlarını ziyaret edip, dualar ederek karanfiller bıraktılar. Kaymakam Sarı ve Belediye Başkanı Mustafa Şevik, şehit yakınlarıyla yakından ilgilendiler, bir süre sohbet ettiler.

15 Temmuz Demokrası ve Milli Birlik Güün etkinlikleri, akşam saat 22.00  ile 00. 13 arasında Alanyazı Meydanı'nda düzenlenecek tören ile devam edecek.