BURSA (CİHAN)- Bursa Girişimci İşadamları Derneği(BUGİAD)’nin bünyesinde faaliyet gösteren BUGİAD Genç Otantik Otel’de gerçekleştirilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe BUGİAD Genç yönetim kurulu ve üyelerinin yanı sıra BUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Canlılar da katıldı.
Bünyesinde bulunan 867 üyesi ile Bursa’nın en büyük Sanayici ve İşadamları Derneği olan BUGİAD’ın genç işadamlarını bir araya getiren iftar programında BUGİAD’ın faaliyetlerini ve Afrika’daki insanların yaşadığı sıkıntıları dikkate alan bir sinevizyon gösterisi yapıldı. Sinevizyon gösterisinin ardından kürsüye çıkan BUGİAD Genç Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yılmaz, iş dünyasının gençleri olarak yollarında emin adımlarla yürüdüklerinin altını çizdi.
Yılmaz, BUGİAD Genç olarak sosyal aktivitelere de zaman ayırdıklarını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: "Amacımız, genç iş adamlarının fikirlerini rahatlıkla paylaşabildiği bir ortam yaratmaya çalışırken aynı zamanda gençlerin en çok katıldığı bir dernek olmayı hedefliyoruz.”
BUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Canlılar da, "Bizler ve sizler çok şanslısınız ki, böyle bir ortamda bir aradayız. Bugüne kadar ortaya konulan bütün çalışmaları devam ettirecek olan sizlersiniz." dedi. Canlılar, Afrika’daki açlık sorununa da değinerek, işadamlarının katkılarıyla Afrika’da 130’u aşkın okulun yapıldığını hatırlattı. Afrika’da yaşananların göz ardı edilemeyeceğini söyleyen Canlılar sözlerini şöyle sürdürdü: “Sanayici ve işadamları derneklerine bu noktada çok iş düşüyor. Afrika’daki insanlara yardım etmek için elimizden geleni yapmalıyız. Önemsiz gibi görünen ufak yardımlar bile o insanların mutlu olması için yeterli.”

CİHAN