Kot kumaş ile özdeşmiş ürünleriyle her yıl kendi modasını yaratan Levi’s, bu sene de diğer seneler gibi iddialı ürünleri ile modaya yön verecek gibi duruyor.

Markanın yaz ve kış sezonları için hazırladığı birbirinden özgün tasarımları sayesinde tarzınızı her yerde yansıtabilirsiniz. Özellikle son yıllardaki kreasyonları ile giyim konusunda işinizi oldukça kolaylaştıran Levi’s ürünlerini hem gündüz hem de gece rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey doğru seçimleri yaparak doğru kombinler oluşturmak. Yani sadece basic bir t-shirt ve jean pantolonla bile çok şık görünebilirsiniz.

Tek İhtiyacınız Levi’s Jean Pantolon!

Hazırlanmak için zamanınız yoksa ihtiyacınız olan tek şey bir jean pantolon. Özellikle son yıllarda farklı bedenler için çeşitli kalıplarda üretilen jean pantolonlar, acil durumlarda kurtarıcınız oluyor. Levi’s jean pantolon modelleri, her beden ve her vücut şekline uyacak şekilde tasarlanıyor. Vücut yapınız nasıl olursa olsun kendinize yakışan en iyi modeli kolaylıkla bulabilirsiniz.

Tercih edeceğiniz skinny ya da boyfriend pantolonun üzerine giyeceğiniz beyaz bir t-shirt ve tercih edeceğiniz şık bir çanta ile çabasız bir şıklık yakalayabilirsiniz.

Mevsimlerde Levi’s Mont Zamanı!

Güneş eski sıcaklığını kaybederken ve yapraklar da sararmaya başladığında, hafif esen rüzgarlar artık montların çıkma vaktinin geldiğini söylüyor. Farklı modellerde ve farklı tarzlarda üretilen Levi’s mont çeşitleri ile hayal gücününüzü zorlamaya ne dersiniz? Doğru mont seçimiyle her zaman göz alıcı sokak stilleri yaratabilirsiniz. Bu sezon gardırobunuzun vazgeçilmez parçası montlar olacak!

Kombinlerinizdeki tercihleriniz ne olursanız olsun seçtiğiniz mont stilinize yön verecektir. Örneğin; kalem etek üzerine alacağınız dar kesim bir mont ve altına giyeceğiniz topuklu bir ayakkabı ile hem günlük hayatınıza hem de iş hayatınıza kolaylıkla uyum sağlayabilirsiniz. Ya da mini bir etek için aynı boyda seçeceğiniz bir montla son derece cool görünebilirsiniz. Jean pantolonlarınızın üzerine alacağınız salaş bir mont ile kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Kombinlerinizi Levi’s bot modelleri ile de tamamlayabilirsiniz.

Ayaklarda Levi’s Bot İmzası!

Giyim ürünlerinin yanı sıra modern aksesuarlar da üreten Levi’s, kışın kurtarıcısı olacak bot modellerini de satışa sunuyor. Farklı renk ve modelde tasarlanan botlar ile bu kış hem rahatlığın tadını çıkarabilir hem de kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Özellikle jean pantolonlarla olan uyumunun yanında son zamanlarda etek ve elbiselerle de kombinlenen Levi’s bot modelleri, soğuk havalarda en çok tercih ettiğiniz aksesuarlar arasında yerini alıyor.

Doğru Adres Markastok!

Dünya markalarını bir araya getiren Markastok güvenli alışverişi ayağınıza getiriyor. En son trend ürünler, dünya modasında gördüğünüz tüm parçalara Markastok güvencesi ile ulaşabilir, Levi's markasının modern tasarımlarını orijinallik garantisiyle satın alabilirsiniz.