Haber Denizli Gazetesi, yine gündeme ışık tutma adına yeni sayısını vatandaşa ulaştırdı. 2. Sayıda olduğu gibi 3. sayıda da emek emek işleyip, basıp, dağıttığımız gazeteler CHP'li olduklarını iddia eden aynı zihniyet tarafından bu kez İl Seçim Kurulu'na bile gitmeden toplanmaya kalktı.

Bugün erken saatlerde Çatalçeşme mevkiinde gazetemizi dağıtan arkadaşlarımız bu zihniyetin kurbanı oldu. Cihaner'le ilgili yayınlara tepki gösteren 10-15 kişilik grup, gazetemizin dağıtımını yapan dört üniversite öğrencisine saldırdı. "Neden bu gazeteyi dağıtıyorsunuz?" diyen grup, kaçan öğrencilerden ikisini darp etti. Saldırganlar tarafından dövülen öğrencilerden ismini açıklamak istemeyen birisi daha sonra grubun elinden kurtulurken, Mehmet Akif Malatyalı, saldırganlar tarafından İlhan Cihaner'in seçim aracına bindirilerek karakola götürüldü. Burada Malatyalı ile birlikte diğer arkadaşı saldırganlardan şikayetçi oldu. Olayın tanıklarından daha önce kaçan iki öğrenci de karakola gelerek şahitlik yaptı.

Tahammülsüzlüğün bu kadarı da fazla dedirten olayı duyduğumuzda biz de çok üzüldük. Her seferinde basın özgürlüğünden bahseden bir partinin dağıtılmış gazeteyi, mahkeme kararı olmadan dağıtıcıyı da darp ederek toplamasını yakıştıramadık. Üstelik mahkeme kararı olsa bile bu devletin emniyet güçleri var.

Gazetemiz her ne kadar sıkıntı olursa olsun Denizli Merkez, İlçe, Kasaba ve Köylerine varıncaya kadar parti gözetmeksizin genel olarak ulaştı. Biz vazifemizi yaptığımızı düşünüyoruz. Sonuç olarak her vatandaş görevini yapıp sandık başına gitmeli ve oyunu kullanmalı.