Haberdenizli.com 

Çiçek, yaptığı yazılı açıklamada, yarın 15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yılı olduğunu hatırlatarak, "Bir kere daha 15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleşen hain FETÖ darbesini, bunun uygulayıcılarını, emir verenlerini, kenarında, kıyısında, köşesinde olan herkesi bir kere daha şahsım, camiamız ve aziz milletimiz adına lanetliyorum. O geceyi bu millete yaşatanları Rabbim kahretsin diyorum."dedi.

15 Temmuz Şehitlerine rahmet dileyen Çiçek, o gece vatanına, bayrağına, birliğine, istiklaline ve istikbaline sahip çıkmak için sokaklarda olan milletimize de teşekkür etti. 

“Dosta Güven Düşmana Korku!”

Türkiye’nin askeri vesayet ve dış destekli darbe ile güçsüz bırakıldığı zamanların geçmişte kaldığını vurgulayan Çiçek “Canını hiçe sayarak sokağa çıkan, tanklara toplara göğsünü siper ederek vatanına sahip çıkan milyonlarca vatandaşımız göstermiştir ki, artık bu ülke darbelerle, dış destekli oyunlarla yıkılamaz ve zayıflatılamaz. Demokrasinin kök saldığı, dosta güven düşmana korku saldığımız bir süreçten geçiyoruz. Allah’ın izni ile ilelebet bu topraklar da hainler emellerine ulaşamayacaklar. Türkiye bu hainlerden hesap soruyor, sormaya devam edecektir. Bundan sonra da böyle bir hainliği aklından geçiren her kim olursa olsun bedelini çok ağır şekilde ödeyecektir” diye konuştu. 

“Camilerin Minarelerinden Okunan Salalar Hepimizi Güç Vermişti”
 
“15 Temmuz 2016 gecesi Türk Milleti kahramanlık hikayelerine bir yenisini eklemiştir” diyen BBP İl Başkanı Çiçek, “250 kahramanın şehadet şerbetini tattığı, binlerce vatandaşımızın Gazilik şerefine nail olduğu o gece camilerin minarelerinden okunan salalar hepimizi güç vermiştir. İman ile gafile ve haine karşı canı pahasına vatanını savunan Yüce Türk Milleti dosta düşmana gücünü göstermiştir. FETÖ teröristleri ve onları destekleyenlere karşı, imanın ve inancın zaferi olarak tarihe geçen bu kutlu direniş, İslam ve Türk coğrafyası için vatanımızın ne kadar önemli olduğunu geçen 2 yıllık süreç içerisinde bir kez daha ortaya koymuştur” diye konuşmasını tamamladı.