DESKİ Genel Müdürlüğü'nün kent genelindeki su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması dolayısıyla su kesintisine gidilecek.

Bu kapsamda 16 Nisan 2016 Cumartesi günü Pamukkale İlçesi Cankurtaran Yeni Karapınar Su Deposunda devam eden çalışmaların tamamlanabilmesi için 10.00-13.00 saatleri arasında Cankurtaran Mahallesi'nde su kesintisi yapılacaktır. 

18 Nisan 2016 Pazartesi günü ise Merkezefendi İlçesi Bahçelievler Trafo Yanı Su Deposunda devam eden çalışmaların tamamlanabilmesi için 10:00-20:00 saatleri arasında Gültepe, Alparslan, Yenimahalle, Gümüşçay, Şemikler, Bozburun ve Zafer Mahallelerinde planlı su kesintisine gidilecek.

Aynı gün (18 Nisan 2016 Pazartesi) Pamukkale İlçesi Gökpınar Vana Odasında devam eden çalışmaların tamamlanabilmesi için de 10:00-18:00 saatleri arasında Bağbaşı, Çamlaraltı, Kayıhan, Bozyaka, Karakurt, Zeytinköy ve Zümrüt Mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacak. Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları gerektiği kaydedilirken, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebilecek.