BU HAFTA DENİZLİ SİNEMALARINDA

Uyumsuz Serisi: Yandaş
Tris ve Dört, hayatlarında ilk defa, bildikleri tek şehir olan Şikago’yu bırakmak zorundadırlar. Dışarı çıktıklarında eski bildiklerinin hiçbirinin geçerliliği kalmaz. Tris ve Dört’ün, Şikago duvarlarının arkasında devam eden ve insanlığı tehdit eden savaşta kimden yana olacaklarına hızlı bir şekilde karar vermeleri gerekmektedir.




Osman Pazarlama
Osman, İstanbul’un orta halli mahallelerinden birinde hangardan bozma ofisinde Uzakdoğu’dan getirdiği ve kendi kendine ürettiği ürünlerin satışından zengin olup, kendisiyle aynı mahallede yaşayan aşık olduğu kızla evlenme hayali kuran küçük ölçekli bir girişimcidir. Aşık olduğu kız ile evlenebilmek için önündeki en büyük engel olan kızın babasına başarılı bir işadamı olduğunu ispat etmelidir.





Olaylar Olaylar
Haldun Derman, 32 yaşında ilahi klipleri çekmekte olan bir yönetmendir. Haldun’un kliplerini çektiği Korhan ibretlik dizilerle popüler olunca ona bir film yapmaya karar verirler. Haldun varını yoğunu filme yatırır. Ancak Korhan elinde içki şişesiyle magazine yakalanınca film yatar ve Haldun iflas eder. Haldun, bu karanlık ve tehlikeli dünyada saf ve masum karakteriyle ayakta durmayı başarmaya çalışırken, başına çok ilginç olaylar gelir.






Kung Fu Panda 3
Mükemmel ve efsanevi maceralarına devam eden Po, birbirinden çok farklı tehdit oluşturan iki büyük destan ile yüzleşmek zorundadır: Biri doğaüstü olan, diğeri ise yaşamış olduğu toprağa yakın olan tehdit.





Kolpaçino 3. Devre
Özgür (Şafak Sezer), Sabri’nin (Aydemir Akbaş) ihanetinden sonra karısı Cemile’den ayrılmıştır. Özgür, oturduğu villayı eskiden olduğu gibi filmcilere kiraya vermekte ve oradan gelen para ile geçinmektedir. Bir tartışma esnasında ‘Başkan’ lakaplı mafya babasının (Erkan Petekkaya): adamlarından birinin telefonu Özgür’ün telefonuyla karışır. Özgür, kendi villasının kirasını beklerken zarfta yirmi adet bir milyon dolarlık banknot olduğunu farkeder ve paraların üstüne yatıp kaçış planları yapmaya başlar. Fakat Başkan, bunu Özgür ve arkadaşlarının yanına bırakmamaya kararlıdır.




Annemin Yarası
On sekiz yaşındaki Salin’in (Bora Akkaş) hayalindeki yuvayı bulmak üzere hiç bilmediği bir şehre doğru yola çıkmasıyla başlayan ve unutulmuş bir maziyle birbirine bağlanan iki aileyi yeniden karşı karşıya getiren filmin çekimleri geçtiğimiz Ağustos aynın ortasında Sırbistan’da tamamlanmıştı.




5. Dalga

5. Dalga filminde, dört dalga halinde gelen ölümcül saldırılar dünyanın büyük bir kısmını yok etmiştir. Umutsuzca küçük kardeşini arayan ve eninde sonunda dünyayı vuracak olan 5. Dalga'yı bekleyen Cassie (Chloë Grace Moretz), son umudu olan geç bir adamla yola çıkar...ancak ona güvenebilecek midir?