HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ilkini düzenlediği Ak Vadi Festivali ikinci gününde de vatandaşların akınına uğradı. Ege'nin en büyük parkı Ak Vadi'de düzenlenen festival 13.00'den itibaren kapılarını açarken düzenlenen etkinlikleri ile göz doldurdu. 7'den 70'e her kesime hitap eden festivalde ücretsiz kurulan dev oyun parkına çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Dev oyun parkı, tiyatro, halk dansları, bando ve animasyon gösterilerinin yapıldığı festivalde çok sayıda esnafta stant açarak vatandaşlara hizmet verdi. Gün boyu kendileri için sunulan etkinliklerle keyifli bir hafta sonu geçiren Denizlililer özellikle ateş gösterisine yoğun ilgi gösterdi. Ateş üfleme, yutma hareketleriyle izleyenleri kendine hayran bırakan ateş gösterisinin ardından konser alanında sahneye Koray Avcı çıktı. Gece yarısına kadar süren konserde birbirinden güzel şarkılarını Denizlililer için söyleyen ünlü sanatçı Koray Avcı, izleyenlere unutulmaz zaman geçirtti.

"Denizli'de herkes birinci sınıf insandır"

Gecenin sonunda sahneye davet edilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Koray Avcı ve ekibine teşekkür etti. Uzun yıllar önce Ak Vadi Parkı'ndan şehrin kanalizasyon atıklarının geçtiğini belirten Başkan Zolan, "O pis suların içinde çocuklar oynardı. Zaman zaman o çocuklar o suda boğulurdu. Maalesef insanlarımız burada ikinci sınıf muamelesi görüyordu. Biz dedik ki,
Denizli'de herkes birinci sınıf insandır. Herkes en iyi ve en güzeline layıktır, dedik ve bu parkımızı yaptık"
dedi. Ak Vadi Festivali'nin bu yıl ilkini düzenlediklerini kaydeden Başkan Zolan, "Ben Ak Vadi'ye emek veren başta Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci Bey'e ve bugün buraya gelen değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Finalde Grup 84 sahnede olacak

Gündüz 13.00'de başlayan ve birçok stantın açılıp etkinliklerin düzenlendiği  festivalin son gününde Grup 84 sahne alacak. Ak Vadi Parkı'na ulaşım için 2 ayrı noktadan ücretsiz servis kaldırılıyor. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı ve Denizli Polis Evi karşısından kalkan servisler saat 13.00'den itibaren hizmet veriyor.