Ailelerin çocuklarının fotoğraflarını paylaşmak için açtıkları sosyal medya hesaplarının takipçi sayıları oldukça fazla. Ebeveynlerinden daha çok takipçisi olan minikler çocuk yaşta şöhretin basamaklarını tek tek tırmanıyor.

Sosyal medyada çocuğunuzu karelediğiniz güzel fotoğrafları paylaştığınızda artık çocuğunuz uluslararasında tanınmaya başlıyor. Bir de çocuğunuz güzel poz veriyorsa çok şanslısınız kısa sürede takipçi sayınız hızlı bir ivme ile artacaktır.

Sosyal medyada fenomen olan çocukların bir diğer özelliği ise de stil sahibi olmaları. Güzellikleriyle adından bahsettiren bu çocuklar aynı zamanda stillerini de konuşturuyorlar. Stil sahibi 2 ile 6 yaş grubunda bulunan bu çocukların takipçileri ise neredeyse birkaç milyon. Çok fazla takipçiye ulaşan bu çocuklar reklam bile alabiliyorlar.

Sosyal medyadaki bu akımı gören bazı özel kanallar ise çocuklar için özel programlar da yayınlamaya başladı. Kimi zaman polemik de oluşturan bu yayınlara yapılan yorumlar ise; kimisine göre çocuklar üzerinden ticaret yapılıyor kimisine göre ise çocuklar için güzel bir anı oluyor.

İşte sosyal medya fenomeni olan bazı çocuklar;

Azra Akın 35 bin 4 yüz takipçisi var.





Yağız & Yiğit Sayın İkizleri. Aşk Yeniden dizisinde de dönüşümlü rol aldılar. 442 bin takipçileri var.






Rüzgar Yalçın sadece 4 yaşında ama stiliyle kendinden bahsettirmeyi başarıyor. 15 bin 7 yüz takipçisi var.






Koreli minik Breanna Youn takipçi rekoru kırıyor. 1.3 milyon takipçisi var.





Sena KURU