Denizli'nin merkez ilçelerinden biri olan Pamukkale'nin çeşitli noktalarına yerleştirilecek İkram Çeşmesi’nden kışın çorba, yazın ise limonata gibi soğuk meşrubatlar akacak. Mimari ve görsel olarak da dikkat çeken çeşmelerden Başkan Hüseyin Gürlesin, ilk olarak Belediye personeline çorba ikramında bulundu. 

Pamukkale Belediyesi, toplum olarak büyük öneme sahip olan  ikram ve hayır kültürüne, hayata geçirdiği bir projeyle büyük katkı sunuyor.  2 tanesi mobil olan 5 adet ‘İkram Çeşmesi’ Pamukkale Belediyesi’nin özel siparişiyle hazırlanarak ilçeye getirildi. Kış aylarında çorba, yaz aylarında ise soğuk meşrubatların akacağı ikram çeşmesinden günde binlerce insan faydalanacak. Bir ikram çeşmemizde en az bin bardaklık içecek olacak. İlçenin önemli noktalarına konulacak İkram Çeşmeleri ise ayrıca, mimari ve görsel anlamda da kendisine hayran bırakıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  belediye bahçesinde İkram Çeşmesinden ilk olarak sabah personele sıcak çorba ikramında bulundu. Belediye personeli de İkram Çeşmesi’nden akan çorbanın tadına bakmış oldu. 

HALKIMIZA HİZMET 
Çeşmelerle hem yaz hem kış döneminde ilçe halkına ikramlarda bulunacağını vurgulayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak halkımıza hizmet etmek için çalışıyor ve projelerimizi hayata geçiriyoruz. Alt-üst yapıdan, kültürel, sanatsal  ve sosyal projelere kadar geniş bir çerçevede hizmet sunuyoruz. Önemsediğimiz ve halkımızın da büyük beğenisini kazanacağını düşündüğümüz ve Denizli’de ilk olan İkram çeşmeleri projesini hayata geçirmenin mutluluğu içindeyim. 2 tanesi mobil yani taşınabilir olacak, 3’ü sabit noktalarda hizmet verecek 5 adet İkram Çeşmemizi halkımızın hizmetine sunuyoruz. Hayır ve ikram kültürümüzün önemli bir parçası. İkram Çeşmelerimizle bu kültürümüzü daha geniş kitlelere taşıyacağız. Kışın sabahın erken saatlerinden itibaren çeşmeden çorbalar akacak. O soğuk havada vatandaşlarımızın içini ısıtacağız. Yazın ise çeşmeden limonata gibi soğuk meşrubatlar akacak ve yine halkımızın sıcak ortamda ferahlatacağız. İkram Çeşmelerimizin içindeki düzenekle kış ve yaz halkımıza bu ikramlarımızı sağlıklı bir ortamda sunmuş olacağız. Bir ikram çeşmemizde en az bin bardaklık içecek olacak. İlçemizin farklı noktalarına bu çeşmelerimiz yerleştirilecek. Bir tanesi ise Üniversite öğrencilerimizin ve Üniversite hastanemize gelen vatandaşların yararlanması amacıyla o bölgeye konulacak. Mimari ve görsel olarak ta İkram Çeşmelerinin büyük beğeni toplayacağını düşünüyorum. İlk olarak ta 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Denizli etabında halkımıza mobil İkram çeşmelerimizle hizmet edeceğiz” dedi.