AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Filiz mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Hepimiz müşterek bir vatan toprağı üzerinde yaşıyor; müşterek bir inancı paylaşıyor, müşterek bir kaderi yaşıyoruz. İnanıyorum ki mübarek Kurban Bayramı bu atmosferi daha da pekiştirecektir.
Milletimizi içten içe eritme, günden güne bölme hevesinde olanlara karşı Türk tarihinin ilham ve mirasıyla karşı koymak, maneviyatımızda açılmak istenen gediklere fırsat vermeden bayram coşkusuyla safları sıkı tutmak gerekmektedir.
Özellikle bayramlara buruk giren şehitlerimizin yadigârlarını, kahraman gazilerimizi unutmayalım, onları bu müstesna günlerde yalnız bırakmayalım, bayram sevincimizi paylaşarak kederde de sevinçte de bir olduğumuzu gösterelim.
Bu vesileyle eşsiz fedakârlıklarını bu vatan, bu millet varoldukça unutmayacağımız aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum.
Bu duygular içinde mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, size, sevdiklerinize, bütün milletimize sağlık ve esenlikler diliyor, bu güzel bayram coşkusunun bütün gönülleri, bütün haneleri şenlendirmesini temenni ediyorum.
Bayramın 1. Günü İl Binamızda saat 15.00 da yapacağımız bayramlaşma törenimize bütün halkımızı davet ediyorum. 
Gözlerimizde kardeşliğin kıvılcımı, yüreğimizde muhabbetimizin ışığı olsun.”