Bağımsız Türkiye Partisi Denizli İl Başkanlığı düzenlediği toplantıyla Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. 
Basın merkezinde düzenlenen toplantıya Bağımsız Türkiye Partili İl Başkanı Turgay Urgan’ın yanı sıra, BTP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ünal ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan BTP İl Başkanı Urgan, Bağımsız Türkiye Partisi olarak Türkiye genelinde yerel seçimlere güçlü bir şekilde girdiklerini ve Denizli’de belediye başkan adaylarını belirlediklerini ifade ederek, "Denizli’de 20 belediyede adaylarımızı belirledik" dedi. BTP olarak milli bir ekonomi modeliyle hem Türkiye’yi hem de Denizli’yi kucaklamak için yola çıktıklarını kaydeden Urgan, "Tüm Denizli halkının desteğini bekliyoruz” diye konuştu.
Bağımsız Türkiye Partisi’nden Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu açıklayan Mali Müşavir Akif Ünal da, "Denizli halkına hizmet etmek için yola çıktı. Herkesin bildiği gibi ülke gündemini meşgul eden konular ile insanların kafaları karışmış durumdadır. Diğer yandan üç partinin ön planda tutularak, halkın üç parti arasında seçim yapması diretilmektedir. Bu demokrasi anlayışına ters bir uygulamadır. Bizler sosyal belediyecilik ile Denizli ve Denizli halkına en iyi hizmeti sunmaya hazır. Bunun için yola çıktık ve halkımızın desteğini bekliyoruz. Projelerimiz ile Denizli’nin ekonomisini geliştirecek ve esnafımıza rahat bir nefes aldıracağız" dedi.
Konuşmaların ardından Bağımsız Türkiye Partisi’nin 19 ilçede belirlediği belediye başkan adaylarının isimleri kamuoyu ile paylaşıldı.