Denizli'nin kış turizminde büyük bir etkiye kavuşmasını sağlaması beklenen Bozdağ Kayak Merkezi'ne Denizli Belediyesi tarafından 4.5 milyon lira kaynak aktarılacağı açıklandı.

Bozdağ Kayak Merkezi'nin Denizli turizmine büyük katkı sağlayacak olması Denizli Belediyesi'ni harekete geçirdi. Denizli Belediyesi'nden projeye tam destek geldi. Denizli Belediye Meclisi'nin aldığı kararla Bozdağ Kayak Merkezi'ne 4.5 milyon lira para aktarılacak. Denizli Belediyesi olarak Denizli'nin tüm sektörlerde söz sahibi olmasını istediklerini belirten Belediye Başkanı Osman Zolan, Bozdağ Kayak Merkezi'nin kış turizmi açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Büyükşehir olan Denizli'ye büyük projeler yakıştığını kaydeden Başkan Osman Zolan, ‘’Valimiz Abdülkadir Demir de bu proje için büyük çaba sarf ediyor. Biz de Denizli Belediyesi olarak 4.5 milyon lira aktaracağız. Yine Denizli İl Özel İdaremiz de bu projeye maddi kaynak aktaracak. Böylece Bozdağ Kayak Merkezimiz işbirliği ve güç birliğimiz sayesinde en kısa sürede ülkemiz turizmine hizmet etmeye başlayacak. Bundan da kazançlı çıkan ülkemiz ve Denizli Ekonomisi olacak’’ dedi.

Turizm sektörünün Denizli'nin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirten Başkan Zolan, kendilerinin de bu önemin bilinci ile hareket ettiğini ve Laodikeia Antik Kenti başta olmak üzere pek çok tarihi mirası gelecek nesillerle buluşturduklarını söyledi. Bozdağ Kayak Merkezi'nin büyükşehir Denizli'ye önemli katkılar sağlayacağını belirten Başkan Zolan, hayata geçirdikleri tüm projelerde büyükşehiri düşünerek hareket ettiklerini söyledi.